Ради Здравков реши: Оставам в Лудогорец


Ради Здравков реши: Оставам в Лудогорец
Снимка: Иван Йочев

1827 0

Един от помощниците на Бруно Рибейро - Радослав Здравков, потвърди, че ще остане в щаба и на новия треньор на Лудогорец Едуард Ераносян. От клуба обявиха в петък, че са отказали да приемат оставката на бившия футболист на ЦСКА и предстоят преговори.

"Разговаряхме с ръководството, решили сме какво ще правим. Оставам в клуба. Не искам да говоря повече по тази тема. Нека да минат няколко дни", обясни бившият асистент на Любослав Пенев в националния тим и ЦСКА.

Шампионите вече обявиха, че водят преговори с Рибейро и неговите помощници Марсело Чагас и Анди Смит за прекратяване на договорите им.

Очаква се в екипа на Едуард Ераносян да влязат още испанските кондиционни треньори Хавиер Кастильо и Серхио Марти. Сърбинът Владимир Чепзанович също ще продължи да работи в клуба. Както е известно, той бе поканен в Лудогорец от Георги Дерменджиев, за да помага с физическата подготовка. В щаба остават и доктор Ивайло Якимов, както и физиотерапевтите Тони Тодоров и Петко Петков.

Засега не е ясно бъдещето на треньора на вратарите Милан Стойкович. Твърде вероятно е той да бъде освободен. Очаква се в близките дни Едуард Ераносян да доведе и свои хора в щаба. Поне за момента такива не са ангажирани и тренировките се водят от него и Ради Здравков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички