ПСВ дава пачки и резерва на Лудогорец за Мисиджан


ПСВ дава пачки и резерва на Лудогорец за Мисиджан

1705 0

Лудогорец може да продаде Върджил Мисиджан на ПСВ (Айндховен), твърди "Лайвспорт". Крилото е обект на интерес от страна на холандския шампион повече от година.

През лятото спортният директор на "филипсите" Марсел Брандс потвърди, че клубът иска да върне 22-годишния футболист в родината му. За целта бе отправена оферта, която надхвърляше милион евро, но Лудогорец я отклони. Очаква се през зимната пауза холандците да направят нов опит да вземат крилото, чийто договор с разградчани изтича през 2018 г.

В новата оферта на ПСВ ще бъде включен и Флориан Йозефсон. 24-годишният футболист е твърда резерва в състава на Филп Коку и се изявява предимно в дубъла. През миналата година обаче той получаваше по-голям шанс за изява и изигра 15 мача в елита, в които се разписа два пъти. Общо Флориан има 31 срещи за първия тим и 4 попадения.

Фланговият играч е роден във Франция. Започва кариерата си в Аякс, но записва само 4 срещи за тима, преди да се озове в НАК Бреда. Там изкарва само една година, като играе 16 мача. През 2012/13 Йозефсон рита за Валвайк, където прави силен сезон и вкарва 7 гола в 34 срещи. Това му осигурява трансфер в ПСВ.

Ако трансферът се реализира, Флориан ще стане петият холандец, който акостира в Разград. Преди него това сториха Мичел Бургзорг, Върджил Мисиджан, Йерун Луму у Джоди Лукоки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички