Предлагат звезда на Лудогорец на шампиона ЦСКА (Москва)


Предлагат звезда на Лудогорец на шампиона ЦСКА (Москва)

1643 0

ЦСКА (Москва) не е лидер в Русия и изпитва проблеми може би заради липсата на добър нападател. Това е и причината за оставката на треньора Леонид Слуцкий и намирането на такъв играч трябва да е приоритет за шампиона на Русия през януари.

Такова мнение изрази журналист от изданието strategya.com, който предлага 5 имена на ЦСКА, които могат да бъдат привлечени. Сред тях е и звезда на Лудогорец.

Става дума за бразилеца Вандерсон.

"В Лудогорец не може да не ви се хареса Вандерсон Кристалдо. Именно неговият хеттрик срещу Цървена Звезда помогна на тима да прескочи квалификациите. А в групите лявото крило направи асистенция в мача с Арсенал и направи резултата 2:1 в полза на българите в Париж. Впрочем, в състава на "орлите" също добри бяха Кафу и нападателят Клаудиу Кешеру", пише изданието.

"Обръщаме внимание на ръководството на московчани на момчета, които, за разлика от странния избор на УЕФА, станаха истинските открития на есента, като блеснаха в груповата фаза на Шампионска лига. Те доказаха на грандовете с головете си за малките си отбори, че могат да бъдат много полезни", посочва strategya.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички