Пореден рутинен успех за Лудогорец в Първа лига


Пореден рутинен успех за Лудогорец в Първа лига
Снимка: ludogorec.net

1753 0

Лудогорец записа поредната си рутинна победа в Първа професионална футболна лига, и то след като изпусна да накаже Базел в Шампионска лига по-рано през седмицата. За отбора на Георги Дерменджиев Славия не беше сериозен тест и домакините спечелиха комфортно с 3:1.

ФЕНОВЕТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ ИМИТИРАТ ВЕЛИКА ПУБЛИКА (ВИДЕО)

В 12-ата минута Козмин Моци откри резултата от дузпа, след като Омар Абуд отклони топката с ръка в собственото наказателно поле. Марселиньо направи два сериозни пропуска в оставащото време от първата част, като нацели и гредата в 17-ата минута, но Славия не поставяше под никакво напрежение противника.

В 44-ата минута гостите загубиха елементарно топката в своята половина и Жуниор Кишада подаде на Марселиньо, който намери Вандерсон, а той пък с премерен изстрел покачи на 2:0 в идеален момент.

В 60-ата минута след изпълнение на корнер Стефан Велков с глава прониза мрежата на Владислав Стоянов, но в 75-ата Джонатан Кафу приключи спора с трето попадение за разградчани - бразилецът има три гола в Шампионска лига, но сега за първи път се разписа в родния елит.

Лудогорец е трети в първенството с 13 точки - 4 пункта и мач по-малко от лидера Левски, докато вторият Дунав е с 16 в актива си и още не е изиграл срещата си от кръга - гостуване на Берое. Славия е 11-ти с 6 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички