Пламен Илиев посочи най-важното нещо след равенството на ЦСКА - Лудогорец


Пламен Илиев посочи най-важното нещо след равенството на ЦСКА - Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

4272 0

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев посочи кое е важното след равенството между неговия тим и ЦСКА. Двата тима не успяха да си вкарат гол и завършиха 0:0 в дербито на кръга на Първа лига.

"Чувствам се нормално. Леко съм изморен, но така е когато играеш през 3 дни. Трябва да се възстановим максимално бързо, защото в сряда отново имаме мач. Днес като цяло и двамата вратари нямахме много работа. Такъв е мачът. И двата отбора играят по-предпазливо и не се получи много интересен мач. Малко или много, качеството пада поради голямото напрежение", заяви Илиев пред Diema Sport.

"Запазваме предимството пред нашите основни конкуренти, което е добре за нас. Остават 2 мача до края на годината за първенството, които трябва да спечелим, за да си починем с добра преднина. Септемрви е водач във Втора лига. Добър отбор, срещу който трябва да бъдем пределно концентрирани и мотивирани. Трябва да сме агресивни и да не им даваме шанс", заяви Пламен Илиев относно предстоящия двубой за Купата. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички