Петричев постави оценка на Шимунджа и отсече: Има фронт пред себе си да изгради игровия стил на отбор


Петричев постави оценка на Шимунджа и отсече: Има фронт пред себе си да изгради игровия стил на отбор
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2591 0

Изпълнителният директор на Лудогорец  Ангел Петричев даде любопитно интервю пред БНТ. В него той обяви, че поставя отлична оценка на треньора Анте Шимунджа. Петричев  увери, че добрите години пред клуба предстоят.

Винаги си поставяме за цел влизане в груповата фаза на Шампионска лига. Нормално е да сме разочаровани. От друга страна от 2-3 години правим смяна на поколенията. Младите момчета продължават да държат задоволителни резултати, по отношение на участие в евротурнирите. Смяната на поколенията се отразява на резултатите. Добрите години за Лудогорец предстоят“, сподели Петричев .

Лудогорец участва в груповата фаза на Лига Европа за седма поредна година.

Ще покажем съвсем друго лице в груповата фаза на Лига Европа. За жребия най-добре биха говорили хората от спортно-техническия щаб. От моя гледна точка жребият е добър, защото ще се изправим срещу именити отбори. Това е празник за нас. От гледна точка на тима, това е прекрасно. Тези момчета само могат да спечелят, изправяйки се срещу такива съперници. Всяка победа носи допълнителни приходи за клуба, което е важно. Ще се представим достойно, правили сме го преди, ще го направим и сега“, добави той.

 „Анте Шимунджа спечели убедително българския шампионат. В края на миналата година изоставахме, но Лудогорец стана шампион с 21 точки разлика. Оценката няма как да не бъде отлична. В европейските клубни причини имаше обективни и субективни фактори, да не постигнем крайната цел. Има грешки, но те не са само в полето на старши треньора. Анте Шимунджа има фронт пред себе си да изгради игровия стил на отбора“, допълни Петричев.

А ето кого Лудогорец договори за 1 млн. долара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички