Петричев: Новата цел е достойно представяне и спечелване на максимума


Петричев: Новата цел е достойно представяне и спечелване на максимума

1788 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели, че делегацията от Разград тръгва за Ливърпул без страх, но с респект. Утре вечер от 21,45 часа Лудогорец се изправя срещу Ливърпул на "Анфийлд" в първия мач на двата отбора в групата им в Шампионска лига.

"Тръгваме без притеснение и страх. Чувстваме само уважение към Ливърпул не само заради историята им, но и заради агресивната трансферна политика това лято. Знаем на кой стадион отиваме. Ние вече постигнахме целта си - влизане в групите на Шампионската лига, сега новата цел е да се представим достойно и да спечелим максимума от възможното", коментира Петричев на летище "София".

Шефът на Лудогорец няма притеснения и относно атмосферата на легендарния "Анфийлд", която очаква българския тим.

"Играли сме и пред други пълни стадиони. Футболистите не се притесняват от обстановката. Все пак играхме два пъти на "ЮНА" и на два пъти постигнахме позитивен резултат", припомни той.

Петричев коментира и наказанието, което УЕФА наложи на клуба заради расистки скандирания на публиката им по време на мача със Стяуа. Разградчани получиха забрана да отварят сектор "А" на Националния стадион "Васил Левски" по време на първия си домакински мач - срещу Реал (Мадрид) на 1 октомври.

"Депозирали сме обжалването, чакаме решението - дано е позитивно. Умерен оптимист съм. Имаме голямо доверие на юристите си, които са оформили защитата ни. Имаме и сериозна подкрепа от служителите на националния стадион за ремонтните дейности, които трябва да бъдат извършени, за което сме им благодарни", обясни Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички