Петричев: На инат не продаваме, чакайте по-силен Лудогорец с познати имена


Петричев: На инат не продаваме, чакайте по-силен Лудогорец с познати имена
Снимка: Иван Йочев

1489 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев хвърли светлина върху трансферните процеси в клуба. Той призна, че към играчите на шампионите има голям интерес, но сериозна оферта за някой от тях още не е постъпила в офисите на клуба.

"При нас е така - за да се осъществи изходящ трансфер, трябва и двете страни да са удовлетворени. Има много голям интерес за наши играчи, има запитвания от най-различни дестинации и първенства, но оферта, която вкарваме в графата "сериозна", все още не сме получили", разкри той пред журналистите.

"Ние нямаме необходимост да продаваме футболисти на всяка цена. Не искаме да показваме на някой на инат, че можем да продаваме футболисти. Ние можем да продаваме футболисти, бъдете сигурни. Надявам се да видите по-силен Лудогорец с добре познати имена", допълни шефът на разградчани.

Петричев обобщи годината за Лудогорец. "Беше интересна и напрегната. Както ние, така и вие, обичаме живота на високи обороти. Да си пожелаем да имаме силите и куража това да се случи и тази година", заяви той.

Утре Лудогорец заминава за Турция. на лагера в Анталия предстоят две контроли - с с Гройтер Фюрт и Димано Москва. Вторият лагер ще се проведе в Испания.

"Имаме потенциални съперници за всички дати, но тъй като се съобразяваме основно с мнението на старши треньора с кои да играем, в момента текат разговори. Целта е да играем с максимално силни съперници в Испания, за да може отборът да се подготви по най-добрия начин", каза още Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички