Петричев: Категорично можем да отстраним Стяуа!


Петричев: Категорично можем да отстраним Стяуа!
Снимка: БГНЕС

1088 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев призна, че само за момент е позволил на разочарованието да вземе връх у него. Иначе той остава оптимист за класирането на тима в групите на Шампионска лига, въпреки загубата в първия плейофен мач срещу румънския Стяуа с 0:1.

"Да, категорично Стяуа може да бъде отстранен. Дай Боже, играта да ни тръгне в София. Нищо не е загубено, имаме надежда", бяха първите думи на шефа на разградчани след поражението.

"В първия момент почувствах разочарование, но си дадох сметка, че ни е във възможностите да отстраним Стяуа. Призовавам феновете да ни подкрепят. Плашеха ни с някаква невероятна атмосфера, но нашите фенове на моменти ни караха да се чувстваме все едно сме у дома", коментира той.

"Сега за нас тепърва започва ходенето по мъките, но да не се оплакваме. Ще се справим с това, с което разполагаме. Истинската атмосфера ни амбицира, нали това е крайната ни цел - и ние да бъдем част от тази атмосфера, не само ние, но и цяла България. Имаме шанс да влезем в групите, може да се получи. Ще видите добро лице на Лудогорец в София", обеща Петричев. Накрая директорът на шампионите призова феновете от цяла България да напълнят Националния стадион "Васил Левски" за реванша.

"Всички са добре дошли на Националния стадион, ние ще се борим за тях", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички