Петричев: Безяк по-скоро ще остане


Петричев: Безяк по-скоро ще остане

1276 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели впечатленията си от лагера в Турция, който шампионите проведоха само преди няколко дни.

"Турският лагер в Анталия беше най-добрият лагер, който е провеждал Лудогорец, като възможности, като тренировки, като контроли. Изключително ще съм доволен, ако и испанският лагер да мине по този начин. Надявам се тези условия, които сме подготвили за отбора да бъдат най-добрите, защото ние като клуб сме длъжни да предоставим на нашите момчета. До този момент го правим“, сподели Петричев преди заминаването за Испания. 

Разбира се, Петричев беше попитан и какво се случва с нападателя на тима Роман Безяк, който продължава да не подновява договора си с "орлите".

"Има различни варианти за бъдещето на Роман Безяк, няма да крия от вас. Но това, което е най-важно от всичко, че момчето е много лоялно към клуба, а комуникацията между нас е изключително тясна, защото Роман си дава сметка, че Лудогорец е клубът, който му даде име.

Аз лично вярвам, че Роман ще остане футболист на Лудогорец. Не съм особено притеснен, ако това ви е въпросът. Вероятността да подпише е по-голяма от това да не подпише. Всичко зависи от доуточняващите разговори, които ще има".

Темата "национален отбор" също беше на дневен ред, въпреки че Дерменджиев вече настоя, че ще пусне 3-ма от желаните 6 играчи от Ивайло Петев.

„Имаме становище по въпроса с играчите, които ще бъдат пуснати за контролата на националния отбор срещу Румъния. Това обаче са разговори между Георги Дерменджиев и Ивайло Петев, те са в доста добри отношения. Каквото и решение да вземе старши треньорът по този въпрос, аз, както и цялото ръководство, ще сме зад него", каза Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички