ПАОК с интерес към звезда на Лудогорец


ПАОК с интерес към звезда на Лудогорец

1451 0

ПАОК проявява интерес към една от звездите на Лудо­горец. Става въпрос за плеймейкъра Марселиньо.

31-годишният полузащитник е попаднал в полезрението на гръцкия клуб наскоро. Заради това от со­лунския тим, в който се по­двизава най-добрият действащ български футболист Димитър Бербатов, са изпра­тили свои представители на двубоя на „Герена" с "Левски", за­вършил 0:0. Националът на България престоя 90 минути на терена и получи жълт кар­тон. Той самият обаче не остана доволен от играта на своя отбор, информира "Тема спорт".

До момента бразилецът е записал 28 срещи за орлите в "А" група през кампанията, в които е отбелязал 9 попаде­ния. На този етап бъдещето на Марселиньо изглежда об­вързано с Лудогорец. Халфът има договор до лятото на 2018 година, а и от клуба ся­каш не са склонни да се разде­лят с него. Ръководството дори е готово да му предло­жи да остане до края на кариерата си в Разград. Самият футболист също изрази жела­ние да го стори, макар че в плановете му влиза и завръ­щане в Сао Пауло.

На двубоя с "Левски" на "Гере­на" бе и спортният директор на Лудогорец Методи Томанов, който изкара близо месец в Южна Америка. Бившият футболист на ЦСКА бе на скаутска мисия, за да наблюда­ва попълнения за лятната се­лекция. Един от набелязаните играчи е защитникът Родриго Лобао от Атлетико Линензе. 22-годишният бразилец е до­говорен от клуба и трябва да пристигне на 11 май, за да подпише договор, който да влезе в сила от 1 юли. Това бе съобщено от импресариото му Луис Карвалъо пред мест­ните медии. Очаква се през ля­тото шампионите да се под­силят още с дефанзивен полу­защитник и такъв с офанзивни функции, който може да играе с успех и на позицията на централния нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички