Отбор от групите на Шампионска лига и измъчил Реал Мадрид си хареса звезда на Лудогорец


Отбор от групите на Шампионска лига и измъчил Реал Мадрид си хареса звезда на Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

5188 0

Играчите на Лудогорец се оказват доста апетитни хапки на трансферния пазар, и то за отбори от топ първенствата на Европа. Последният, който се свързва с голям трансфер е крилото на разградчани Рик Джонатан.

Крилото на Лудогорец пред трансфер в Германия

Рик Джонатан е харесан от Унион Берлин

Интерес към него има от страна на от немския елитен отбор Унион Берлин и именно една от големите цели е Джонатан, информира "Мач телеграф". Играчът има договор до декември тази година, което означава, че немците няма да отделят големи средства.

Трансферната сума би била около 1,7 млн. евро. Припомняме, че през зимата Лудогорец отказа да пусне Рик във френския Тулуза, които даваха около 1,5 млн. евро за футболиста. 24-годишният играч има 42 мача през този сезон, в които отбеляза 8 гола и даде 9 асистенции.

Той възстанови добрата си форма след лечение на тежка контузия и отново си върна титулярното място. Изданието допълва, че Лудогорец е предложил нов договор на крилото, но няма информация да е подновен. Унион Берлин започна отлично сезона, участвайки в групите на Шампионска лига и изигра много солидни мачове с Реал Мадрид. След това обаче представянето на тима се влоши и едва се спаси от изпадане във Втора Бундеслига. 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички