От ПСЖ сравниха звезда на Лудогорец с Меси


От ПСЖ сравниха звезда на Лудогорец с Меси

2478 0

Рекордната покупка на ПСЖ през летния трансферен прозорец Гжегож Криховяк сподели кои играчи от Лудогорец са му направили впечатление. Двата отбора играха един срещу друг в София в мач от груповата фаза на ШЛ.

"Не беше само един. Може би Джонатан Кафу на първо място. Харесва ми и Марселиньо, който заслужено играе във вашия национален отбор. Бих искал тук обаче да изтъкна специално Натанаел, който откри резултата от пряк свободен удар. Меси ги бие така по някой път. Световно майсторство!", заяви 26-годишният футболист пред "Меридиан Уикенд".

Само 69 билета останаха за Арсенал-Лудогорец

"Какво друго да кажа за Лудогорец? Вижда се, че е много обигран и сплотен колектив. Освен, че футболистите са доста технични, те играят и много организирано и умно в защита. Играчите на шампиона на България определено умеят да задържат топката и да контролират играта", допълни още той.

Криховяк разкри и как ПСЖ се е подготвил за мача с българския тим. "Гледахме цели мачове на Лудогорец, а също и избрани моменти от двубоите при първото им участие в групите на Шампионската лига преди две години. Треньорът ни Унай Емери искаше да видим съперника от различни гледни точки, въпреки че има кадрови промени в състава му в сравнение с 2014-а."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички