Още два съперника на Лудогорец са ясни


Още два съперника на Лудогорец са ясни
Снимка: БГНЕС

1567 0

Османлъспор и Шахтьор Донецк са сред евентуалните съперници на българския шампион "Лудогорец" в 1/16-финалите на турнира Лига Европа.

Турският отбор спечели група "L", след като Джон Делардж и Ердал Кълъчаршлан се разписаха в 73-ата и 89-ата минута за домакинска победа с 2:0 срещу швейцарския Цюрих. Това остави турците начело на класирането, а втори завърши отборът на Виляреал, който победи с 2:1 "Стяуа" у дома. Головете за испанците вкараха Никола Сансон в 16-ата минута и Мануел Тригерос в 88-ата.

Шахтьор Донецк вече си беше осигурил участие в елиминациите, но имаше недовършена работа в група "Н". Украинците надвиха с 4:2 Брага и не само завършиха с шест победи от шест мача, но и изхвърлиха португалския си съперник от турнира. От подаръка се възползва белгийският Гент, който надви Коняспор с 1:0 с гол в добавеното време.

Сергей Кривцов и Тайсон се разписаха по два пъти в двете полувремена срещу отбора на"Брага, който беше на второ място преди последните мачове от групата. В герой за "Гент" пък се превърна Калифа Кулибали, който класира белгийците напред в турнира в последния възможен момент./bTV

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички