Опитен португалец е шестото ново попълнение за Лудогорец


Опитен португалец е шестото ново попълнение за Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1087 0

Опитният португалски защитник от Андерлехт Жосуе Са е шестото ново попълненение на Лудогорец този сезон. Ръководствата на деветкратния шампион и белгийския гранд финализираха транфера. Са премина успешно медицинските прегледи, като подписа личните си условия. Той започва подготовка с шампионите, като следващата седмица ще бъде представен пред медиите в Разград.

Жосуе Са има сериозна международна кариера. Като юноша играе за местния гранд Спортинг и Витория Гимараеш. Впоследствие носи фланелката на първия тим на Виктория, където в последния си сезон е капитан, както и за местния Шавеш. През 2017 година преминава в Андерлехт. Година по-късно е преотстъпен на турския Касъмпаша, а след това играе под наем и за испанския Уеска, в който влиза от Сегунда в Примера дивисион.

28-годишният защитник има мачове и за четири национални гарнитури на Португалия. Жосуе Са е шестото ново попълнение на Лудогорец този сезон. Преди него с тима подписаха Алекс Сантана, Бернард Текпетей, Ихинио Марин, Елвис Ману и Оливие Вердон. А жребия на Лудогорец в Лига Европа - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички