Официално: Козмин Моци ще е технически директор на Лудогорец


Официално: Козмин Моци ще е технически директор на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1808 0

Един от най-емблематичните футболисти в историята на Лудогорец - бившият централен защитник Козмин Моци, който участва в 9 от 10-те шампионски титли на "орлите", вече ще заема позицията на технически директор в клуба. Това разкри изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев.

"И тази година спазваме традицията в София да дадем нашата първа пресконференция. Виждате, че оперативното ръководство, треньорът и Антон Недялков са тук. Бих искал да обявя една приятна новина за нашия клуб. Тя приятна, но и неприятна. Една епоха приключва - Козмин Моци, наред с Марселиньо, Светльо Дяков. Това са момчета, които не играят за Лудогорец вече, но се надяваме да продължим съвместния си път. Моци първи обяви, че прекратява своята кариера. Тези момчета, които знаят какво е ДНК-то на отбора, би следвало те да работят за нас.

Моци става днес официално технически директор. Той ще е дясната ръка на Георги Караманджуков - човекът, който е отговорен за целия спортно-технически процес. Това е тежка отговорност на неговия гръб. Нормално е да има човек, който да му помага. Моци ще е плътно до отбора. Ще помага на треньора, ще разчитаме на неговия опит" - започна Петричев.

"Лудогорец е в труден период. Имаме си нашите колебания. Разчитаме, че Моци ще помогне този процес да премине максимално бързо. Козмин Моци ще бъде ново попъпление на отбора на ветерани. Той има амбиции там" - допълни още той.

При шампионите се очакват и нови постъпления като футболисти, а наскоро дори стана ясно, че Лудогорец се е прицелил в словенски национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички