Новият треньор в Разград: Целта е непрекъснато участие в Шампионска лига!


Новият треньор в Разград: Целта е непрекъснато участие в Шампионска лига!

1424 0

Най-новото попълнение в треньорския щаб на Лудогорец - сръбският кондиционен спец Владимир Чепзанович, обяви доста амбициозните планове на шампионите. Според него целта пред разградчани е не само през предстоящия сезон да атакуват ново участие в групите на Шампионска лига, а това да се превърне в традиция за тима.

"Това е нещо ново в кариерата ми. Клубът е много организиран. На път е да започне строителство на тренировъчен кампус. Целта му е не само тази година да сме участници в Шампионска лига, но непрекъснато да бъдем част от този турнир", разкри сърбинът пред mozzartsport.com.

Неговият договор е дългосрочен - за 3 години. Чепзанович е получил работата по настояване на треньора Георги Дерменджиев, след като е впечатлил с работата си в последния месец.

"Дойдох в Лудогорец по настояване на треньора Дерменджиев. През сезона хората от Лудогорец ме поканиха да помогна, защото имаше много контузени играчи. Резултатите бяха отлични и те решиха да ми предложат работа. Разбира се, приех без да се замислям, защото условията са отлични", разкри още шампионът с Цървена звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички