Недооценен национал на Лудогорец мисли за напускане


Недооценен национал на Лудогорец мисли за напускане
Снимка: Ивай Йочев

2935 0

Един от българските национали в Лудогорец мисли за напускане, твърди "Тема Спорт". Става въпрос за бранителя Георги Терзиев.

24-годишният национал не е доволен от статута си на твърда резерва и през главата му вече е минала идеята да потърси развитие на кариерата си другаде. Проблем пред него обаче е фактът, че съвсем наскоро подписа нов тригодишен договор с разградчани.

Терзиев дълго време не бе склонен да остане, ако ситуацията му не се промени и не започне да играе. Все пак от ръководството успяха да го убедят да преподпише. В рамките на само три месеца нещата отново се обърнаха на 360 градуса за българина.

Лудогорец без трансферния си удар срещу Цървена звезда

В края на шампионата се очертаваше той да е първа или втора опция за партньор на Козмин Моци през новия сезон, като се вземаше предвид, че правилото един българин до 21 години да започва в елита ще бъде отменено, както и стана. През лятото обаче Лудогорец привлече двама много скъпи и класни защитници - Игор Пластун и Хосе Луис Паломино. Първият вече заяви сериозно титулярното място и едва ли ще го изпусне скоро, тъй като се представя много силно. Аржентинецът пък още не е направил дебют, но бе на пейката в реванша с Младост точно на мястото на Терзиев.

В първата среща в Разград българинът също не попадна сред 18-те на Георги Дерменджиев. Това никак не се е харесало на бранителя, въпреки че прибира много висока заплата за български играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички