Неделев: Идват тука някакви чужденци и се мислят за извънземни


Неделев: Идват тука някакви чужденци и се мислят за извънземни
Снимка: Официален сайт на Ботев (Пд)

1253 0

Отборът на Ботев Пловдив загуби домакинството си на шампиона Лудогорец с 2:3. Това се случи в мач от 9-я кръг на Първа лига, в който "канарчетата" поведоха с 2:0 през първата част, но допуснаха обрат през втората.

Капитанът днес за пловдивчани Тодор Неделев не скри разочарованието си от загубата, като също така коментира прекрасния гол, който реализира, както и грубата игра на "орлите".

"Ядосан съм. Загубихме много глупаво. Не сме концентрирани на статични положения. Не сме се прибрали през втората част, просто така се получи и загубихме от 2:0. Треньорът ни каза, че 2:0 е най-коварният резултат. Вкарах хубав гол, но въпреки това загубихме. Иначе видях, че вратарят беше далеч и реших да стрелям, като се получи хубав гол, за мое щастие, но не беше достатъчно. Нямам обяснение как може да смажем през първото полувреме Лудогорец, а второто полувреме да изглеждаме коренно различни.

За секунда загубих създание след удара на Натанаел, а не знам дали реферът въобще му каза нещо. Афектиран съм, че у нас идват някакви чужденци, които се мислят за извънземни, трябва да слязат малко на земята.

Не съм се разправял с феновете, а с един-двама човека. Просто не ми хареса коментар по мой адрес. Не съжалявам за стореното, но това вече е в миналото. Имаше запитване от Лудогорец за мен през лятото, но отказах да отида.

Дузпата реши мача, тъй като три минути по-късно ни изравниха, третото попадение за мен е от чиста засада. Създадохме доста положения, а преди това имахме проблем да вкарваме голове. Бяхме ощетени в този мач според мен, но не искам да коментирам реферите. Пак допуснахме гол в края. Не искам да кажа нещо, за да не съжалявам после. Нещастно паднахме, сигурен съм, че сега ще се говори, че сме дали мача на Лудогорец, но това е пълна глупост.

 Всеки може да си говори каквото иска, но най-лошото е, че загубихме", заяви Тодор Неделев..

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички