Нападател на Лудогорец: Не съм щастлив, защото не играя редовно


Нападател на Лудогорец: Не съм щастлив, защото не играя редовно
Снимка: Getty Images/Guliver

2903 0

Нападателят на Лудогорец Джоди Лукоки е недоволен от стстута си на резерва и все повече се замисля за бъдещето сив Разград. Това призна самият конгоанец пред RFI.

"Моето приключенив България върви добре, но не съм много щастлив, защото не играя редовно. Всички футболисти искат да играят. Ще видим какво ще се случи. Те ми имат доверие и това е важно за мен, но аз трябва да играя. Във всеки случай престоят в България вече ме направи по-силен, защото срещите са много физически. Натрупах опит и промених играта си. Сега съм по-силен физически и играя в Шампионска лига, така че мога само да бъда доволен", коментира 24-годишният футболист.

Лукоки признава, че мечтае да играе за националния отбор на Конго, но е реалист. "Статистиката ми е добра, защото не съм титуляр. Ако бележа и давам асистенции, ще ми хареса, но ако за треньора не е достатъчно, ще продължа да работя усилено. Както и да е, с моят клуб или с националния отбор аз винаги ще съм на разположение", каза още Джоди, който признава, че мечтае един ден да играе в Купата на африканските нации с екипа на Конго.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички