Награждават Лудогорец след мача с Левски


Награждават Лудогорец след мача с Левски
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2899 0

Новият, но вече доста стар шампион на България Лудогорец ще получи трофея в следващото си домакинство. Златните медали на играчи и треньори ще бъдат връчени след двубоя с Левски от 34-ия кръг, съобщава "Тема Спорт". Мачът със "сините" ще е на 12 май, събота, от 17:30 часа.

Възможно е преди мача с Левски някои от чужденците да са си тръгнали, тъй като това лято Лудогорец ще трябва да започне по-рано своята подготовка. Това е породено и от по-ранното участие в квалификациите за Шампионска лига. От следващия сезон родният първенец вече ще стартира от първия квалификационен кръг, след реформите на УЕФА. Той е планиран за 10/11 юли. Разградчани се очаква да се съберат за първа тренировка на 11 юни. Подготовката ще е изцяло в Австрия.

Иначе след награждаването след мача с Левски ще има концерт, като изпълнителят се пази в тайна. При една от първите титли пя популярната сръбска изпълнителка Цеца Ражнатович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички