Национал се спасява от гнева на Ераносян в Русия


Национал се спасява от гнева на Ераносян в Русия

1890 0

Вратарят на Лудогорец и националния отбор Владислав Стоянов е пред трансфер в руски отбор. Стражът най-вероятно ще акостира в местната Премиер лига до края на трансферния прозорец на 31 август.

Мениджърът му Владо Коев вече е в чужбина и води преговорите от името на клиента си. Агентът е известен с добрите си контакти в Русия и бившите съветски републики. Благодарение на това Владислав Стоянов се оказа в молдовския "Шериф" (Тираспол) преди няколко години, информира "България Днес".

Засега името на отбора, с който се водят преговорите, се пази в тайна, но със сигурност е някой от местните грандове. Причината е, че малко тимове биха си позволили да платят сумата от 3 млн. евро за вратар, каквато е цената на стража.

Преминаването на Стоянов в чужд клуб е форсирано след последните събития около него. Както е известно, той бе изваден от титулярния състав на "орлите" за мача с Пирин заради закъснение за тръгването на отбора за Благоевград.

Първоначално вратарят дори не беше взет в автобуса от треньора Едуард Ераносян, а бе оставен в Разград. В крайна сметка Стоянов се присъедини към лагера на тима, но бе оставен на пейката, а вместо него пази Милан Борян. Освен това ще отнесе и солена глоба.

"Ще глобим Стоянов според вътрешния правилник. Санкцията ще бъде солидна, а размерът й ще стане ясен в понеделник", заявиха от щаба на разградчани. След победата над Пирин Ераносян не бе особено словоохотлив по темата.

"Владислав Стоянов не игра по треньорско решение", заяви специалистът. "Мъчите се да създавате интриги. Колко души са били на пейката е вътрешен въпрос. Не трябва да се обяснявам пред обществеността", добави той.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички