Моци: Сигурен съм, че Лудогорец ще бъде шампион


Моци: Сигурен съм, че Лудогорец ще бъде шампион
Снимка: БГНЕС

679 0

Футболистът на Лудогорец Козмин Моци изрази увереност, че тимът отново ще триумфира с шампионската титла в края на сезона.

„Аз съм сигурен, че ще сме шампиони. Знам, че ние сме най-добрият тим в българския шампионат. Тази година бе по-трудно за нас. Ние не започнахме добре. Загубихме точки. Паднахме в първия кръг на Шампионската лига. Но аз съм сигурен, че ние пак ще сме шампиони и искаме отново да играем в Шампионска лига“, каза Моци.

"Сега чакаме да видим какво правим. Досега имахме еднакъв актив с Левски. Аз знам, че имаме същите точки. Така, че трябва да играем много сериозно срещу тях в първия кръг. Не знам как да коментирам, че Левски е с пет точи зад нас. Трябва да бием в първия мач в Разград. Ще говоря с Лукин. Той е мой приятел. Добър футболист. Нормално е той да иска да бие Лудогорец, защото никога не е печелил срещу мен", коментира с усмивка бранителя.

Моци съжалява за липсата на сериозните отбори в "А" група.

"Не е по-лесно за Лудогорец с изваждането на Литекс и ЦСКА. Според мен и сега има добри отбори, като Левски, Берое, Славия и Черно море. И аз искам по-принцип да има по-добри и по-големи тимове в българския шампионат и чакам, и Локо Сф, и ЦСКА, и Литекс да се завърнат в "А" група. Няма как да кажа аз дали е правилно Литекс да е изваден от А група. Аз искам в българския шампионат да останат големи отбори, като Литекс, ЦСКА и Локо Сф. Нормално е когато ги няма тези три-четири големи отбора, нивото да не е същото. И за Лудогорец, и за другите отбори е по-добре да има повече и по-трудни мачове и затова чакам и ЦСКА, Локо (Сф) и Литекс в елита", допълни румънецът.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички