Моци навива румънски национал за Лудогорец


Моци навива румънски национал за Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1454 0

Един от лидерите на Лудогорец - Козмин Моци, който взе дейно участие при трансферите на Андрей Препелица и Клаудиу Кешеру, е на път да убеди още един свой сънародник да се премести в Разград.

Според румънското издание "Sport Total FM" Моци е поканил при "орлите" бившата звезда на Стяуа (Букурещ) Лучан Сънмартян. В момента плеймейкърът, наричан в северната ни съседка Румънския Пирло, е част от саудитския Ал-Итихад.

"В националния няма друг футболист като Лучан. В момента той е незаменим. Ако зависеше от мен, още утре бих го взел в Лудогорец. Чакаме го с отворени обятия. Ние вече привлякохме редица добри футболисти. Вижте какво се случва в момента със Стяуа. Всеки би предпочел да играе за Лудогорец", коментира пред изданието Моци.

Повече от любипитен е фактът, че мениджър на Сънмартян, който е желан и от Литекс, е съпругата на старши треньора на "оранжевите" Лауренциу Регекампф - Анамария Продан. Шампионите ще трябва да се преборят и с Астра (Гюргево), който също проявява сериозен интерес към халфа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички