Мишо Александров: Пределно мотивирани сме и с нагласата да сме шампиони


Мишо Александров: Пределно мотивирани сме и с нагласата да сме шампиони
Снимка: Иван Йочев

1749 0

Крилото на Лудогорец Михаил Александров сподели мнението на своя наставник Георги Дерменджиев, че не трябва да се отдава кой знае колко голямо значение на мача с ЦСКА и на съдийското назначение за двубоя.

"Прекалено много се шуми за съдийското назначение. Не мисля, че трябва да се отдава такова значение и на мача. Да, важен мач, и двата отбора нямат право на грешка, особено ние заради точките. Но трябва да излезем като за всеки мач. Рано е още, преди разделянето на две шестици не може да се говори за шампион, дори с 8, 10 или 12 точки разлика", коментира той в навечерието на дербито на "Българска армия".

Въпреки това националът разкри, че мотивацията в отбора е на максимума.

"Пределно сме мотивирани. Мачът с ЦСКА ще ни доближи до лидера и ще ни даде крила в първенството, където не се представяме по начина, по който трябва. Играем срещу първия, втори сме, а нагласата е да станем шампион", сподели Александров.

Крилото призна, че още е под въздействието на негативните емоции с националния отбор, който почти загуби шансове да се класира на Евро 2016, а селекционерът Любослав Пенев бе уволнен.

"Не знам дали ще се отърся от случилото се в националния отбор. Надявам се това да е последния такъв слаб мач на националния отбор, било то с мен или не. По-скоро ние, футболистите, сме по-виновни, отколкото треньорът. Криво ми е за него и за българските фенове, това си беше звучен шамар", коментира той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички