Мишо Александров пред SL: Очаквах феновете да са на стадиона заради Реал


Мишо Александров пред SL: Очаквах феновете да са на стадиона заради Реал

2868 0

Крилото на Лудогорец Михаил Александров е останал изненадан от мощната подкрепа, която тимът получи в двубоя с Реал (Мадрид) в Шампионска лига снощи. Футболистът признава, че очакванията му са били повечето хора да са на стадиона заради именития съперник.

"Очаквах повечето хора да са дошли на стадиона не заради нас, а заради Реал (Мадрид), защото това е един отбор, който има милиони почитатели не само у нас, но и по света и е нормално да дойдат да видят тях повече, отколкото да видят нас. Затова им благодаря, че на края на мача проявиха уважение и ни ръкопляскаха", коментира Александров пред Sportline.bg след мача.

Запитан какво вдъхновява "орлите" за мачовете им в Европа, които им печелят все повече фенове, крилото заяви:

"Може би от отборния дух и от това, че по един или друг начин публиката ни помага, и то доста, в цялата работа, за което им благодаря, защото без тях атмосферата щеше да е доста по-различна".

Крилото на разградчани признава, че Реал (Мадрид) е съперникът, срещу който им е било най-трудно да играят в кратката си клубна история.

"Винаги е имало доста трудни съперници за нас, особено откакто играем в Европа. Но мисля, че нормално това да е най-трудния миг, имайки предвид, че съперник ни бе най-добрият отбор в света.

"Не знам какво ни попречи да стигнем до точка. Имаше доста спорни решения, но това е футболът - съдиите грешат и ние също грешим", каза още Александров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички