Милиардер идва с ПСЖ в София за срещата с Лудогорец


Милиардер идва с ПСЖ в София за срещата с Лудогорец

1449 0

Изключително височайши гости ще пристигнат в София след малко повече от три седмици.

За срещата с Лудогорец на "Васил Левски" у нас идват и двамата големи шефове на Пари Сен Жермен - президентът Насер Ал-Хелаифи и генералният мениджър Жан-Клод Блан, твърди "Меридиан мач".

Вижте с кои играчи Лудогорец ще бори Арсенал и ПСЖ в Шампионска лига

Ал-Хелаифи е човекът, който ръководи парите от Катар, които се вливат в касата на французите и взима всички решения в клуба. 42-годишният милиардер е бивш тенисист, като се отказва от активната си кариера през 2003 г.

Шеф на ПСЖ от 2011 г., а две години по-късно е избран за министър без портфейл в Катар. Жан-Клод Блан пък е бил мениджър на Зимни олимпийски игри, Тур дьо Франс, рали Париж-Дакар, Ролан Гарос, Дейвис Къп и Ювентус. В България онзи ден бе и шефът на охраната на ПСЖ - Жан-Филип д'Аливлее.

"The Sun": Натанаел се моли за трансфер в Евертън

Още преди няколко дни представители на френския шампиони бяха в София, за да разгледат хотелите в столицата ни. Те искат въпросните ВИП персони да бъдат настанени на възможно най-хубавото място. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички