Мартин Петров: Лудогорец има стойностен отбор, Сервет играе освободено


Мартин Петров: Лудогорец има стойностен отбор, Сервет играе освободено
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

924 0

Бившият футболист на Сервет Женева - Мартин Петров, сподели очакванията си от мача на швейцарците с Лудогорец. Двата тима са съперници в 1/16-финалите на Лига на конференциите, като в първия мач българският шампион гостува в Женева.

Защо Сервет играе освободено

"За съжаление, клубът (Сервет, б.а.) трябваше да премине през този катаклизъм, но с усърдна работа се върна там, където му е мястото - пак се бори за титлата. Сега направи пробив в евротурнирите, което е един бонус за тях. Знаят, че не са отбор, който може да постигне нещо велико, и това им помага да играят освободено", коментира бившето крило пред "Диема спорт".

Той очаква хубав мач с много голове

Той призна, че следи Сервет, но не е гледал много техни мачове, а само 1-2. "Сигурен съм обаче, че ще стане здрав и завързан двубой. Сервет имат малко предимство, защото вече минаха 2-3 кръга от тяхното първенство. Надявам се на хубав мач с повече голове", посочи врачанинът.

Желанието на Петров за Лудогорец

"Лудогорец има стойностен отбор с много качествени футболисти. Имат бързи и остри играчи по крилата. Иска ми се да постигат успехите с повече български момчета. Искрено им желая успех", каза още бившият национал. А ето какво сподели преди мача Георги Дерменджиев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички