Марселиньо: Променяме играта си


Марселиньо: Променяме играта си

1608 0

„Този отбор играе заедно три години и половина. В България съперниците знаят как играем и това ни принуждава да вкарваме нови елементи. Всяка подготовка трябва да правим нещо ново като тактика, за да изненадваме противниците си".

Така звездата на „Лудогорец" Марселиньо коментира приоритетите пред тима, за да може шампионите пак да триумфират с титлата, пише "7 дни спорт".

"Когато идва нов играч, винаги е плюс, защото той идва да помага. От друга страна, смятам, че нашият отбор е много добре сработен и това е положителното. Трябва или не трябва играч, може да каже треньорът", каза бразилецът.

„ЦСКА са първи, но ние имаме шанс както всяка година. Те имат 3 точки преднина, това е факт. Ще използваме всяка тяхна грешка. Плюс това имаме още два мача срещу тях. За нас е важно да си вършим нашата работа. Трябва да побеждаваме всеки мач. Когато играем с ЦСКА, трябва да видим кой ще направи по-добър мач. Който го направи, той ще стане шампион", добави Марселиньо.

„В първите 6 месеца аз вкарах малко голове и направих по-малко асистенции в първенството. Играхме обаче Шампионска лига и главата ми беше повече там. В първенството беше трудно, изостанахме на 7 точки от ЦСКА. Сега нещата са променени. Ще бъдем концентрирани на 100% към шампионата, за да станем отново шампиони", добави бразилецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички