Марин от Лудогорец вече бе опериран, след като счупи своя глезен


Марин от Лудогорец вече бе опериран, след като счупи своя глезен
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1759 0

Нападателят на българския шампион Лудогорец Ихиньо Марин бе опериран, след като преди часове счупи своя глезен. Това се случи по време на двубоя срещу Монтана от Първа лига. "Орлите" информират за това чрез съобщение на официалния си сайт, публикуваме го без редакторска намеса:

"Нападателят на Лудогорец Ихинио Марин претърпя успешна операция в Университетска болница "Софиямед". По време на мача с Монтана в неделя при единоборство с противников футболист испанецът получи счупване на външния глезен, разкъсване на връзките между големия и малкия пищял и разкъсване на връзките на ставата от вътрешната страна на глезена.

"Операцията мина по план. Извършено бе всичко необходимо за възстановяване на увредите", заяви доц. д-р Антони Георгиев, който заедно с д-р Павел Краевски извърши операцията.

"При нормално развитие на нещата очакванията са Марин да бъде пълноценно готов за игра след около 4-5 месеца, коментира лекарят на Лудогорец Валентин Великов.

Клубът пожелава бързо възстановяване на Ихинио Марин и го чака отново в състава за мачовете в България и Европа" - пишат от клуба.

А неочаквано име, любимец на феновете на Левски, може да поеме Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички