Луму: В Лудогорец не се чувствах у дома


Луму: В Лудогорец не се чувствах у дома

1455 0

Бившият футболист на Лудогорец Йерун Луму сподели, че не се е чувствал на мястото си в Разград. 19-годишният холандец бе привлечен преди година от Вилем II за сумата от 150 хиляди евро. Той обаче изигра едва 11 мача за тима, като вкара едно попадение за 1:0 над ЦСКА, което на практика донесе титлата на "зелените".

През август 2014-а крилото бе освободено от клуба заради системно нарушаване на режима. На няколко пъти Луму бе хващан от ръководството в крачка, като дори си позволи да се яви на тренировка в нетрезво състояние.

"Във Вилем бях млад и не успях да се реализирам. Затова преминах в Лудогорец. След половин година прекратихме контракта ми, защото там не се чувствах като у дома си", написа Луму във Фейсбук.

През есента лалето бе част от Хееренвеен, но поради проблеми договорът му отново бе прекратен. В момента Луму, който бе смятан за един от най-големите таланти в Ниската земя, е част от румънския Петролул. Той обаче няма да може да играе официални срещи за новия си клуб до края на сезона, тъй като вече записа такива за Лудогорец и Хееренвеен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички