Лукоки с разтърсваща изповед след резила на Лудогорец


Лукоки с разтърсваща изповед след резила на Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

1113 0

В Лудогорец не си говорят от срям след резила срещу Милсами във втори предварителен кръг на Шампионска лига. Това разкри едно от новите попълнения на тима Джоди Лукоки. Той се изповяда пред холандското издание Soccernews.

"Никой не знае и не може да си обясни защо се стигна до този провал. Разочарованието е такова, все едно сме загубили финала на Шампионската лига. Никой не иска да говори с другите от срам", разкри Лукоки.

"С цялото ми уважение към съперника, но отпадането ни от тях е истински срам. Преди дори не бях чувал за Милсами. Този отбор дори няма стадион! Играхме на някаква ливада, а те минаха два пъти центъра и ни вкараха два гола", каза още той.

Футболистът спочели, че се страхува да не се стигне до масово бягствое на звездите на Лудогорец. Сред желаещите да намерят ново предизвикателство бил Върджил Мисиджан.

"Да вземем например Върджил Мисиджан, който е страхотен играч, а има и много оферти към него. Той определено иска да заиграе на по-високо ниво, но не знам какво ще стане. Искрено се надявам да остане", обяви Лукоки.

"И все пак, въпреки това отпадане, за мен трансферът в Лудогорец е крачка напред. Сега се концентрираме върху първенството и Купата и искаме да ги спечелим. След това ще се реваншираме отново в Шампионската лига", завърши нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички