Лудогорец започва строеж на нов сектор за гости


Лудогорец започва строеж на нов сектор за гости
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1868 0

Добра новина за гостуващите фенове в Разград обяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.  Българският шампион ще започне изграждането на нов сектор за гости на "Лудогорец арена". 

"Поискахме промяна в концесуалния договор. Според него трябваше да продължим с реконструкцията на „А“ сектор. Поискахме разрешение обаче да бъде направена промяна, за да можем да реконструираме сектора за гости. На финалната права сме на проектната подготовка.

Ще започнем изграждането на новия сектор след края на полусезона. Секторът ще бъде огледален на сектор „Моци“ с някои мерки за сигурност. Представете си трибуна „Моци“ с някои елементи, които биха осигурили сигурността на хората. Няма да има нищо притеснително за гостуващите фенове", заяви Петричев пред "Дарик".

Според думите на шефа на Лудогорец, новата трибуна може да бъде готова още преди началото на пролетния дял на шампионата. "Ако не успеем до началото на пролетния полусезон и по специално за гостуването на големите агитки, ще намерим решение за гостуващите фенове. Ние сме задължени да осигурим 10% от капацитета на стадиона за гостуващите фенове".

Феновете тук са изключително недоволни от това, което предлага към този момента стадиона в Разград, тъй като от нея нито има добра видимост и определяъ сектор като "клетка". "Нека да направим едно много сериозно уточнение. Ние лично нямаме против да настаним всички желаещи в А сектор, но кой би гарантирал персонално, че няма да има инциденти с пострадали хора. Взехме решение да обезопасим сектора по този начин заради някои неща. Първо попадна факла в краката на дете в инвалидна количка. След това бе запалена косата на една жена. Тези факти не се показват на преден план. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички