Лудогорец започва подготовка без нови днес


Лудогорец започва подготовка без нови днес
Снимка: БГНЕС

936 0

Днес Лудогорец започва подготовка за 2018 година. Тимът ще се събере за първа тренировка в столицата. На нея обаче не се очаква да присъстват нови попълнения.

На пресконференция ще бъде представен планът за подготовка и подробности за контролните мачове, които отборът ще изиграе по време на подготвителния лагер в Турция. В брифинга ще участват изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев, старши треньорът Димитър Димитров, както и няколко футболисти. В неделя играчите ще преминат медицински прегледи , а в понеделник отборът заминава на лагер в югоизточната ни съседка. Там тимът ще остане до 3 февруари. Първият официален двубой на Лудогорец за 2018 година е на 15 февруари. Тогава орлите посрещат Милан в 1/16-финален двубой от Лига Европа. В уикенда на 17 февруари тимът играе със Славия в Разград в мач от Първа лига, а реваншът с Милан е на 22 февруари, пише "Тема спорт".

Очаква се в Турция към тима да се присъединят чаканите нови попълнения. Те ще бъдат две или три. Треньорът Димитър Димитров иска да подсили състава с ляв бек, халф и централен нападател. Сред набелязаните са играчи на украинския Заря Луганск. Вариант за върха на атаката пък е бившият таран на тима Роман Безяк - словенецът в момента е част от немския втородивизионен Дармщад.

Според някои медии в Бразилия десният бек на Лудогорец е сред опциите на Палмейрас за подсилване на защитата. Нещата обаче са много далеч от това да се стигне до реално предложение, тъй като в списъка за този пост фигурират 6 имена. През изминалото лято друг бразилски тим - Коринтианс, също искаше десния бек. Ръководството на разградчани обаче отхвърли офертата, която бе за взимане на играча под наем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички