Лудогорец за първи път без летящата бг четворка


Лудогорец за първи път без летящата бг четворка

1335 0

Лудогорец за първи път, откакто установи доминацията си в "А" група, ще излезе без четирите си български аса във важен двубой. Капитанът Светльо Дяков е наказан за мача с "Ботев днес„ докато вратарят Владислав Стоянов все още се възстановява след операция. Мишо Александров и бранителят Йордан Минев пък ще останат на резервната скамейка срещу пловдивчани, пише "Меридиан мач".

Първият от началото на сезона съвсем изгуби титиулярното си място, докато 35-годишният Минев все по-трудно се справя с конкуренцията на дошлите от топотбори на Бразилия Натанаел и Сисиньо.

Към последните двама вероятно ще се присъедини и стражът на тима Владо Стоянов, който вече даде заявка, че все по-често ще сяда на пейката за сметка на Борян. Българският национал вече мечтае за ново изпитание в чужбина, след като се пресити на успехите по всички форнтове в Лудогорец. Ераносян даде заявка, че Стоянов определено няма да му е фаворит.

Едва ли ще е странно, ако и последният от "великолепната четворка" - Светльо Дяков, скоро изпадне от титулярния състав. Душата и сърцето на разградчани за тези четири суперсезони изглежда вече поизморен и не така прецизен в намесите. Ераносян пък обича да залага на дефанзивни халфове, които са генератори на атаки, а целта им е не само да разбиват съперника. Подобен тип играч беше преминалият в Малага Ешпиньо. По същия начин и изключително полезният играч Мишо Александров не попада в основата на новия проект. Той е много работоспособен и точен в паса, но трудно реализира и не е толкова ефективен в дрибъла.

Мачът е тази вечер от 20,00 часа на "Лудогорец Арена" и ще бъде предаван пряко по "Диема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички