Лудогорец взриви скандал с кражба на талант


Лудогорец взриви скандал с кражба на талант

1598 0

Лудогорец опитва да открадне пореден талантлив футболист. Става въпросс за Тонислав Йорданов от Литекс. 17-годишният нападател изигра много силен сезон, в който реализира близо 50 гола в различните юношески формации на "оранжевите".

"Лудогорец вече прекаляват. Не спират да атакуват момчето, даже искали да ходят в Севлиево, за да се срещат с баща му. Шефът на школата им Яков Папарков и Методи Томанов преследват Тонислав от много време. Момчето ни каза всичко, имаме уверението му, че няма да се поддаде на натиска и ще продължи при нас", потвърди новината главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов пред БЛИЦ.

"Говорих с Вальо Станчев, но явно няма ефект. Продължават да звънят на Тонислав и да го преследват. Лудогорец какво искат? Да започнем и ние ли да крадем футболисти, както те го правят", възмутен е Стоилов.

"Миналата година и "Левски" атакуваха Тонислав. В Ловеч вярваме на момчето и държим да продължи да се развива при нас", добави той.

Тонислав Йорданов стана топреализатор на Елитната група до 17 години с 41 попадения. Талантът добави и 2 гола на финала за Купата на БФС срещу Черно море, след който той и съотборниците му си извоюваха правото да играят в Младежката Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички