Лудогорец в нетипична роля за двубоя с ЦСКА


Лудогорец в нетипична роля за двубоя с ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1477 0

Лудогорец и ЦСКА подновяват битката помежду си тази вечер. В нетипична роля разградчани ще трябва да догонват "червените", които са на първо място.

Двубоят е на "Лудогорец Арена" от 21 часа и може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Изходът от двубоя може да увеличи разликата на върха от разградчани на 8 точки или пък Лудогорец да я намали на 3. При загуба на отбора на Нестор Ел Маестро и победа на Левски срещу Септември, то "сините" могат да изскочат на върха.

Около стартовите 11 на ЦСКА има една по-сериозна дилема - дали да стартира Евандро, или Джеси. За бразилеца това би бил първи мач като титуляр. Ако Евандро започне, ще е в ролята на лек нападател и ще подпомага тарана Мауридес. Той изпълни с успех тази роля в реванша в Копенхаген, когато реализира (1:2).

В Лудогорец основният вратар при Аутуори - Ренан, имаше болки в адукторите през седмицата и по-скоро ще остане резерва за сметка на Браун. Бранителят Григоре също едва ли ще попадне в плановете на треньора, като румънецът бе измъчван от хронична контузия и е пътувал до Барселона за възстановителни процедури.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички