Лудогорец уреди така търсения нападател


Лудогорец уреди така търсения нападател
Снимка: БГНЕС

1251 0

Лудогорец най-накрая намери така нужния нападател. Според румънското издание "sport.ro" българският шампион е успял да привлече Клаудиу Кешеру, който вече има тригодишен договор с "орлите". 

До трансфер се стига, след като Ал Гарафа се е съгласил да пусне своя стрелец срещу сумата от 1 милиона евро. Заплатата на нападателя в Разград пък ще бъде в размер на 700 хиляди евро годишно. 

Медиите в северната ни съседка поясняват, че в Стяуа възнаграждението му е било доста по-ниско от това, което ще прибира в България. 

Очаква се в близките няколко часа Кешеру да пристигне в Разград и да премине медицински тестове преди да подпише и официално своя контракт с "орлите". 

В битка за подписа на нападателя Лудогорец се пребори с Литекс, чийто нов треньор Лауренциу Регекампф също напираше за услугите на румънеца. 

Кешеру отбеляза 9 гола в 9 мача за Ал Гарафа през 2015 година, но новият бразилски наставник на тима Маркос Пакета е заявил, че няма да разчита на него. Това е довело и до неговата продажба. Кешеру има и мачове за националния отбор, като е отбелязал 4 гола в 5 срещи. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички