Лудогорец трябва да благодари за боя над Звезда на... Божинов


Лудогорец трябва да благодари за боя над Звезда на... Божинов

4005 0

Неочакван "виновник" за елиминирането на шампиона Цървена звезда от Лудогорец в Шампионска лига видяха някои медии в Сърбия. Според sportske.net българският нападател на Партизан Валери Божинов е подсказал на разградчани къде да пробият, как да си вкарат решителните голове в продължението при 4:2.

През януари тази година в шоуто "Dvougao" по телевизия "Arena" Божинов е гостувал заедно с играча на Звезда Луис Ибаньес. Бившият наш национал е казал кои са слабостите на младия ляв бек, което е било от решаващо значение за победата на Лудогорец в реванша.

"Този младеж? Добър е, добър е малкият. Добре центрира, добре напада, но в отбрана има още много да работи, има още какво да научи. Окей, напада добре, но не може добре да брани атаката", казва тогава Божинов.

От sportske.net коментират, че не знаят дали от Лудогорец са гледали участието на Божинов или скаутското им звено си е свършило добре работата, но след 2:2 в редовното време двата решаващи гола са паднали именно от страната, където действа Ибаньес.

Както е известно, аржентинецът направи резултата 2:2 след точно изпълнение на дузпа, но защитата го е провалила, както провали и сръбския тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички