Лудогорец също имаше нужда от продължения, за да продължи към 1/8-финалите за Купата


Лудогорец също имаше нужда от продължения, за да продължи към 1/8-финалите за Купата
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1214 0

Отборът на Лудогорец се класира за 1/8-финалите за Купата на България, след като спечели трудно гостуването си на Оборище (Панагюрище) с 3:2. Срещата на стадион "Орчо войвода" бе интересна за зрителите, като предложи множество положения пред двете врати.

Старши треньорът на българския шампион Димитър Димитров - Херо бе направил много промени в състава си и това даде резултат. Още през първото полувреме Оборище показа, че не е притеснен от факта, че играе с най-добрия тим в страната ни и неколкократно погледна смело към вратата на Браун.

Първата добра атака за "зелените" бе в 21', когато Жоао Пауло прати топката в мрежата, но попадението бе отменено заради засада. Атаките на "орлите" зачестиха и 7' преди края на първата част те поведоха. Жуниор Кишада получи на границиата на наказателното поле и с прецизен удар откри.

През второто полувреме домакините отново заиграха силно и в 77' капитанът на тима Георги Нетов изравни. Лидерът на отбора играеше силно през целия мач и заслужено вкара във вратата на Лудогорец. Нетов получи в наказателното поле, освободи се от защитник на Лудогорец и с прецизен шут прехвърли Браун за 1:1. В заключителните минути на срещата обаче Нетов получи тежка травма, като в продължение на няколко минути лекарските екипи на двата тима му оказваха помощ. В крайна сметка той напусна терена, а треньорът на тима Ангел Славков вече бе направил и трите си промени и отборът му остана с 10 души. 

В продълженията на срещата Горалски от тима на гостите бе изгонен с директен червен картон и "силите" на терена бяха изравнени. В 98' пък голмайсторът на тима Клаудио Кешеру върна аванса на тима си, след като се възползва от добро центриране на Марселиньо.

До края на срещата пък румънският нападател вкара и втори гол, с който реши изхода от срещата. Домакините пък намериха сили за втори гол в срещата, който реализира Фернандо Кинтела.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички