Лудогорец със специално съобщение след отпадането от Шампионска лига


Лудогорец със специално съобщение след отпадането от Шампионска лига
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3790 0

От Лудогорец пуснаха официално обръщение към своите фенове след отпадането от Щампионска лига и двете загуби от Ференцварош. Разградчани благодариха за подкрепата на своите фенове и обещават, че няма да жалят сили в предстоящите двубои.

Ето и какво написаха от клуба:

Уважаеми привърженици на Лудогорец,

Ръководството, треньорите и футболистите на ПФК Лудогорец изказват своята благодарност към вас, хилядите фенове, които подкрепяхте тима в реванша с Ференцварош в сряда. Отново бяхте зад отбора от първата до последната минута и не спряхте да вярвате на момчетата.

Лудогорец отпадна от битката за Шампионската лига, но остава в евротурнирите. Нямаме съмнение, че с подкрепата на верните ни привърженици отборът има всички шансове отново да влезе в групите на Лига Европа и да продължи радва феновете на футбола в България. Както го е правил многократно. Няма да жалим сили, за да върнем усмивките на всички, които обичат Лудогорец. 

Междувременно стана ясно, че разградчани няма да могат да разчитат на един от играчите си по-дълго от очакваното - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички