Лудогорец: Стоев остава треньор. Твърдо.


Лудогорец: Стоев остава треньор. Твърдо.
Снимка: БГНЕС

975 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев гарантира, че клубът продължава да разчита на Стойчо Стоев, независимо от резултатите в последната седмица. Разградчани паднаха от Хасково (0:1) в първия кръг на А група, а след това направиха равен с Дюделанж (1:1) в Люксембург.

"Няма да сменяме Стойчо Стоев. Продължаваме с него. Много хора, които искат да кадруват, се появиха нещо. Нито сме го обсъждали, нито въобще ни е минавало през главата такова нещо. Това е поредната порция опити за нагнетяване на напрежение в отбора. Те най-често идват от едно и също място. Имаме доверие в отбора и треньорския щаб. Ако някой има други идеи, е свободен да пише каквото пожелае . Това не е тема на разговор в Лудогорец. Твърдо Стойчо Стоев остава треньор. Всъщност това не е ноВина. Казвам го категорично. Убеден съм, че ще излезем от кризата. Не ни е за първи път. Винаги сме намирали начин да го сторим и този път ще го направим", каза Ангел Петричев пред „Тема Спорт".

Припомняме, че преди 12 месеца от клуба до последно отричаха, че Ивайло Петев ще бъде сменен след последователните загуби от Берое за Суперкупата, Слован Братислав в ШЛ и Любимец на старта. В крайна сметка специалистът сдаде поста си няколко дни по-късно. Възможно е сега историята отново да се повтори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички