Лудогорец ще научи съперника си в Лига Европа


Лудогорец ще научи съперника си в Лига Европа
Снимка: БГНЕС

1026 0

Днес от 14:00 часа в Нион ще се изтегли жребият за 1/16-финалите на Лига Европа. Своя съперник ще научи и българският представител Лудогорец, който достигна до тази фаза на турнира като един от отборите, заели трето място в своята група в Шампионската лига. Тимът от Разград ще бъде в урната на непоставените.

В първия кръг от директните елиминации не могат да се срещнат отбори от една държава, както и такива, които са били в една и съща група.

Мачовете от 1/16-финалите на Лига Европа ще се изиграят на 16 и 23 февруари. Поставените отбори във всяка от двойките ще са домакини в реванша.

Участниците в жребия за 1/16-финалите на Лига Европа:

Поставени:

Аякс (Холандия), АПОЕЛ (Кипър), Бешикташ (Турция)*, Фенербахче (Туция), Фиорентина (Италия), Генк (Белгия), ФК Копенхаген (Дания)*, Лион (Франция)*, Османлъспор (Турция), Рома (Италия), Шалке 04 (Германия), Шахтьор Донецк (Украйна), Спарта Прага (Чехия), Сент Етиен (Франция), Тотнъм (Англия)*, Зенит (Русия)

Непоставени:

Андерлехт (Белгия), Астра (Румъния), Атлетик Билбао (Испания), АЗ Алкмаар (Холандия), Борусия М (Германия)*, Селта (Испания), Гент (Белгия), Апоел БШ (Израел), Краснодар (Русия), Легия Варшава (Полша)*, Лудогорец (България)*, Манчестър Юнайтед (Англия), Олимпиакос (Гърция), ПАОК (Гърция), Ростов (Русия)*, Виляреал (Испания)

* - отборите, които идват от Шампионската лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички