Лудогорец се разделя с още двама


Лудогорец се разделя с още двама
Снимка: БГНЕС

1224 0

Още двама футболисти на Лудогорец ще напуснат тима. След като стана ясно, че в отбора няма да останат Роман Безяк и Жуниор Кайсара, днес Дани Абало и Александър Барт също заявиха, че се разделят с разградския тим. Те се сбогуваха с феновете, като им написаха послания в социалните мрежи.

"Днес е тъжен ден, но също така и вълнуващ! Днес приключих договора си с Лудогорец, на който съм много благодарен за всичко. Само Лудогорец. Сега с много ентусиазъм и вълнение започвам ново предизвикателство в кариерата си! Благодаря на всички за подкрепата и обичта, която получих!”, написа Дани Абало в профила си в Туитър.

„Приключението в България завършва по възможно най-добрият начин - с шеста шампионска титла. 7 страхотни години в България - срещнах жена ми, роди се моят син, приятели и много щастливи спомени. Желая ви много щастие и успех има Лудогорец. В професионален план - 6 шампионски титли, 3 купи и 3 супер купи. Това е равносметката на моите 7 години тук. Голямо благодаря на всички, грижете се за себе си.”, сподели Александър Барт във Фейсбук.

Междувременно от Лудогорец вече работят по привличането на нови футболисти, като в полезрението им за момента са трима испанци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички