Лудогорец се подсили с бразилец, играл за Верона и Фиорентина


Лудогорец се подсили с бразилец, играл за Верона и Фиорентина

1239 0

Бразилският полузащитник Густаво Кампаняро се присъедини към Лудогорец. Във вторник сутринта халфът, който има италиански паспорт, се включи в тренировките на „орлите“ на лагера в Смолян.

Кампаняро идва от френския Евиан, за който през последния сезон е изиграл 22 мача и е отбелязал 3 гола. Преди това играчът е носил фланелката на италианския Верона. В Серия „А“ през сезон 2014/2015 e играл рамо до рамо с голямата звезда Лука Тони и е записал 20 мача с 1 гол. Две години по-рано Густаво е бил част от друг водещ отбор в Италия – Фиорентина.

Официално: Лудогорец взе първо ново попълнение

Густаво Кампаняро е собственост на бразилския Брагантино, но договорът му изтича. В момента, в който контрактът с настоящия му клуб приключи, той ще бъде картотекиран в БФС и ще получи фланелката с номер 10.

"Идването ми в България е изключителна възможност за мен. Познавам двама играчи от настоящия отбор на Лудогорец – Сисиньо и Джонатан Кафу. Играл съм срещу тях в Бразилия. Гледах двубоя Лудогорец – Реал Мадрид по телевизията и съм впечатлен. Поемам голяма отговорност с пристигането ми в България. Вярвам, че отборът отново ще играе в Шампионската лига“,заяви Кампаняро.

Бразилецът е вторият нов играч в Лудогорец от началото на лятната подготовка. Преди няколко дни с петкратните шампиони подписа защитникът Игор Пластун.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички