Лудогорец се отпуши в Първа лига и разгроми Черно море


Лудогорец се отпуши в Първа лига и разгроми Черно море
Снимка: БГНЕС

872 0

Съдбата на Лудогорец в топ 6 на Първа лига рязко се промени, след като възпитаниците на Георги Дерменджиев най-накрая показаха на какво са способни и разбиха Черно море с 4:0, а можеха да спечелят с още по-голям резултат.

Всичко в мача беше решено до почивката, когато "орлите" вече водеха с 4:0 и просто доиграваха среща през останалото време.

Още в 7' Клаудио Кешеру даде старт на головата фиеста през първото полувреме. Вандерсон проби отдясно и комбинира с двойно подаване с Марселиньо, а след това поднесе топката на румънския голмайстор за 1:0.

Въпреки положенията, които домакините имаха, чак в 37' резултатът беше удвоен. Паломино засече отлично центриране на Вандерсон и реализира за 2:0. Само две минути по-късно пък защитата на Черно море сбърка фатално, а Вандерсон вкара за 3:0.

Последното попадение за полувремето, а и за мача, беше дело на Кешеру, който изпълни точно отсъдена дузпа за нарушение на Кузма - 4:0.

Това е първа победа за разградчани в първенството от 3 кръга насам и първа, откакто отборите в първенството бяха разделени. Досега "орлите" имаха равенства с Левски и ЦСКА и загубиха от Дунав, отбелязвайки 2 гола в този период.

С победата си Лудогорец увеличи преднината си на 16 точки пред ЦСКА и Левски, а отборът е на 2 победи от това да стане шампион за 6-и пореден път.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички