Лудогорец се кани да излезе с 11 чужденци на "Лаута"


Лудогорец се кани да излезе с 11 чужденци на "Лаута"
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1676 0

Лудогорец почти сигурно ще излезе с 11 чужденци сре­щу Локо (Пд) в утрешния четвъртфинал за Купата на България. На пейката се очаква да седне десният бек Йордан Минев, а Сисиньо да излезе титуляр на "Лаута".

Минев бе единственият ро­ден в България, който записа минути в последния мач с ЦСКА (2:0). На пейката бе 19-годишният вратар Даниел Наумов, а всички останали играчи в групата бяха чуж­денци. Ситуацията едва ли ще се промени и за двубоя с Локо Пд, който е с начален час 20:00.

Георги Дерменджиев не планира други размествания в състава и логично ще зало­жи на най-доброто срещу „смърфовете”.

Срещу Локо (Пд) „орлите” съ­що така ще опитат да затвърдят високата си ефективност пред гола. В последните си 4 мача те не­изменно вкарват поне по 2 попадения - 3:0 над Пирин, 5:0 над Локо (ГО), 2:2 с Дунав и 2:0 с ЦСКА. От началото на годината разградчани не се разписаха единствено в реванша за Лига Европа с Ко­пенхаген в Дания (0:0) и вече натрупаха 24 гола за 10 офи­циални мача през 2017-а, пише "Тема спорт".

Лудогорец обаче трудно ще продължи серията си от победи с по 4:0 за купата. Тимът се класира за четвъ­ртфиналите, след като раз­би като гост с този резул­тат първо Ботев Враца, а след това и Монтана.

Нападателят Клаудиу Кешеру пък е амбициран да стигне кота 10 по голове от началото на годината. В момента той е водещ реа­лизатор на Лудогорец за 2017-а с 8 попадения. Кешеру бе обезличен в мача на "Армията", когато не отп­рави нито един удар към вратата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички