Лудогорец пусна новина за Антон Недялков, но пропусна да спомене важна подробност


Лудогорец пусна новина за Антон Недялков, но пропусна да спомене важна подробност
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4528 0

Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков, е подписал нов договор с клуба, съобщи официалният сайт на "орлите".

Нов договор за Недялков

На този етап разградчани пропускат да споменат една важна подробност - за какъв период от време е новото споразумение с 31-годишния ляв краен бранител (предишното му изтичаше на 30-и юни).

"Щастлив съм, че продължавам кариерата си в Лудогорец. Клубът ми даде много. Надявам се, че все още не съм постигнал най-големите си успехи тук", коментира Недялков.

ОЩЕ: Лудогорец плаща 1.5 милиона евро на Берое за правата на Себастиан Вия?

*Той е на "Хювефарма Арена" от лятото на 2018-а година. До момента се е отчел със 189 мача, 3 гола, 21 асистенции, 28 жълти и 1 червен картон (във всички турнири).

Антон Недялков

Ето какво гласи цялата публикация на Лудогорец:

"Капитанът на Лудогорец Антон Недялков продължи договора си с клуба. Опитният защитник се договори с ръководството на шампионите и подписа новия контракт.

"Щастлив съм, че продължавам кариерата си в Лудогорец. Клубът ми даде много. Надявам се, че все още не съм постигнал най-големите си успехи тук", коментира Недялков, който в сряда вдигна 13-ата поредна шампионска купа.

ОЩЕ: Шеф в Лудогорец: Има сериозен интерес към наши играчи, но не искаме да продаваме!

Преди да дойде в Лудогорец през 2018 г. Антон Недялков игра повече от успешно за отборите на Литекс, ЦСКА и американския Далас. За шест сезона с екипа на "орлите" опитният защитник и национал на България записа 189 мача, 3 гола и 21 асистенции.

Антон Недялков е шесткратен шампион на България с Лудогорец".

*Малко по-рано днес, 23-ти май, ръководството на Левски също съобщи за нов договор на основен футболист (последвайте синята връзка, за да научите подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички