Лудогорец проявява интерес към автора на най-бързия хеттрик в историята на МЛС? (ВИДЕО)


Лудогорец проявява интерес към автора на най-бързия хеттрик в историята на МЛС? (ВИДЕО)

4093 0

Българският шампион Лудогорец проявява сериозен интерес към футболист, който играе в американската Мейджър Лийг Сокър, твърдят медии зад Океана. Става въпрос за играч, който играе на позицията атакуващ полузащитник в отбора на Нешвил. 

Хани Мухтар, който е роден на 21 март 1995 година в Германия, е изиграл 33 мача през сезона в МЛС и в тях е отбелязал 19 гола, добавяйки и десет асистенции на сметката си. Известният портал "Transfermarkt" определя цената му на 6.5 милиона евро!

*Отборът на Нешвил стигна до 1/4-финален плейоф през тази кампания, но го загуби след изпълнение на дузпи от Филаделфия. Редовното време бе завършило 1:1, а самият Мухтар изпусна своя удар от бялата точка, както и всички останали негови съотборници!

Това е първи престой в САЩ за този футболист, който преди това е носил екипите на клубове като Херта, Бенфика, Ред Бул Залцбург и Брьондби. Любопитно е да се отбележи, че Хани Мухтар е автор на най-бързия хеттрик в историята на МЛС и то срещу отбора на Станислав Иванов (Чикаго Файър) - три гола за шест минути.

По-късно днес Лудогорец посреща Мидтиланд в своя последен мач от груповата фаза на Лига Европа, а Станислав Генчев вече обяви, че тази среща е най-вече за престиж!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички