Лудогорец привлича и Футболист на България за 2013-а?


Лудогорец привлича и Футболист на България за 2013-а?
Снимка: БГНЕС

1003 0

Лудогорец е напът да привлече още едно сериозно име , съобщава вестник "7 дни спорт". Според изданието, шампионите може да вземат национала на България Иван Иванов, който е собственост на Базел, но е пред напускане.

В последните две години футболистът с прякор Русия няма официален мач, след като през януари 2014 г. скъса кръстни връзки в контрола на тима си в Испания. Няколко месеца по-късно травмата му се повтори и той бе подложен на няколко операции. Иванов се завърна на терена едва през месец септември, когато взе участие в няколко мача на дубъла на швейцарския шампион.

Защитникът е опция номер едно за зимната селекция на Лудогорец. Разградчани се нуждаят от силен защитник, след като Александър Александров е с изтичащ договор и ще напусне. Георги Терзиев пък не се представя на ниво в последните месеци. Ниско е нивото и на Козмин Моци, който няма силен мач от почти година.

Иван Иванов ще си търси приоритетно отбор в чужбина, но ако не успее да си намери такъв, ще отиде в Лудогорец. Според вестника, той дори е дал съгласие за подобен ход.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички